Subscribe:

Thursday 14 February 2013

Despre tehnica decupajului - Shabby Chic


 Tot cautand un dulap potrivit pentru carti, avand o idee despre ce mi-as dori, ca orice individ al e-societatii am inceput sa-l caut in mediul online. Tot cautand, am descoperit ca tipul de mobilier pe care mi-l doresc face parte din stilul Shabby Chic. Dupa parerea mea un stil derivat din Retro, specific doamnelor....
 Odata aflata categorisirea am mers mai departe cu cautarile si printre acestea am gasit o ocupatie (hobby) foarte interesanta. Tehnica decupajului utilizeaza hartie de orez, ori servetele decorative, aplicate pe diferite suprafete ( lemn, sticla, textil, etc.).
 Am studiat un pic tehnicile de aplicare si pare ca oricine poate face asta :). Asa ca m-am decis sa achizitionez un dulap simplu alb si sa-l decorez. Am achizitionat dulapul si am asteptat sa soseasca accesoriile pentru decorat. Un colet care cuprinde cateva modele hartie de orez si servetele decorative, cateva pensule, un adeziv special si un blending gel. Pana la dulap insa, din nerabdare si din dorinta de a vedea daca este asa de simplu precum in tutoriale, am decis sa incerc tehnica si pe bibliorafturile de la birou. Rezultatul din fotografia acestui articol reprezinta prima incercare.
Nu sunt perfecte, dar sunt unicat.

0 comentarii: