Subscribe:

Wednesday 12 June 2013

Recycled Paris Jar

 Asa cum va povesteam in postarea anterioara, astazi va prezint, borcanul provenit de la cea mai populara crema de alune :)

Povestea lui....

 Degresat in prealabil, dupa care se aplica vopsea acrilica alba, se decupeaza de pe servetelul decorativ imaginea dorita si se lipeste pe suprafata utilizand adezivul special pentru decupaj.
Dupa uscarea completa a adezivului, se aplica lacul pentru protectie ( acesta poate fi mat sau lucios in functie de preferinte), ultimul pas fiind lipirea cu adeziv pentru sticla, sfoara decorativa, astfel incat sa fie acoperit filetul.

Veti avea nevoie de:

- vopsea acrilica mata
- servetel decorativ
- adeziv pentru decupaj
- pensule ( preferabil separate pentru vopsea, adeziv si lac)
- lac lucios/mat pentru decupaj

 Voila! Avem o vaza pentru flori, un suport pentru pensule in atelier, un aranjament spaghetti pentru bucatarie :) si desigur multe alte intrebuintari in functie de imaginatia fiecaruia!







Tuesday 11 June 2013

Optiunea de a spune DA sau NU

 Intelegem toti ca traim intr-o societate, ca democratia inseamna sa faci ce vrei pana la punctul in care il deranjezi pe cel de langa tine si ca trebuie sa avem conduita. Insa de multe ori procesul cognitiv atinge limite masochiste.

 In viata ai optiunea de a spune DA sau NU, fara a fi lipsit de politete.

 Daca esti intrebat intr-un restaurant, insarcinata fiind, daca te deranjeaza fumul de tigara, ai tot dreptul de a spune DA, nu ai nici un motiv sa spui NU doar pentru ca esti intr-un grup si pentru ca tu esti cea cu "dizabilitate".

 Daca esti la teatru si cineva iti sugereaza sa faceti schimb de locuri, pentru ca tu sa stai mai aproape de cunostintele tale si pentru a nu mai vorbi peste persoanele respective, poti cu siguranta sa spui NU si sa incetezi palavrageala, doar ai venit la teatru, nu la carciuma.

Friday 7 June 2013

Recycled Shabby Vase

 La moda sau still de viata, astazi m-am gandit sa impartasesc cu voi, metoda de reciclare a containarelor de produse alimentare :).
 Drept urmare va prezint mai jos, o vaza decorata manual a carei baza este un borcan. Si de aceasta data, tot tehnica decupajului a fost de ajutor, prin aplicarea hartiei decorative de orez pe suprafata anterior degresata. Aceasta a fost aplicata cu adeziv special pentru decoupage si ulterior lacuita (eu am folosit lac mat, insa dupa preferinte se poate utiliza lac lucios sau de crapare). Urmatorul pas fiind decorarea filetului cu sfoara.
 Astfel in loc de a avea un obiect greoi in punga de aruncat, am executat o frumoasa vaza pentru flori.

 Urmatoarea propunere, se va aplica unui borcan al uneia dintre cele mai populare creme de alune :) .



https://www.facebook.com/Milkwhoney?ref=tn_tnmn

Wednesday 5 June 2013

Ghiveci Shabby Angel

Ghiveci pentru plante de apartament.


Decorarea produsului poate fi modificata in functie pe preferintele dumneavoastra.

Livram bucuria de a detine obiecte decorate manual, fiecare unic si cu amprenta personala. Personalizam si primim cu entuziasm idei noi, le transpunem pe lemn, sticla, plexiglass, ceramica si le aducem in casa voastra.