Subscribe:

Tuesday, 17 August 2010

Totul e logistica


Cei " sapte ani de acasa" - platforma logistica pe care ne vom construi tot sistemul vietii, desigur mai departe e important sa stim sa-l dezvoltam. Psihicul nostru - sistemul electronic in care vom inregistra toate miscarile efectuate pe parcursul vietii. Persoanele din jurul nostru - curieri ce ne livreaza - preiau diversele plicuri si colete. Unii doar plicuri, altii doar colete si cei mai importanti si una si alta.
Trebuie luat in calcul, ca orice management organizational am avea, curierii sunt totusi cei care finalizeaza orice comanda - livrare. So, sa nu ii judecam prea aspru pe curieri, ei sunt cei care depun the hard work. Daca au intarziat, poate au fost blocati in trafic, daca au incurcat coletele, poate acestea au fost scanate gresit, daca au nevoie sa semnam de primire mai repede, poate mai au si alte colete de livrat, chiar daca in realitate ar vrea sa stea toata ziua in fata ta, privindu-ti ochii verzi cum urmaresc miscarea mainii asa incat sa nu depasesti linia punctata de pe AWB.
Esti un pic uimit, credeai ca toti curierii se uita in gol in timp ce tu semnezi de primire?
Ei bine, poate ca asta e gresala noastra, suntem mai atenti la ce ne este livrat, decat la cel care livreaza. Poate am fi inconjurati de oameni minunati daca in momentul in care primim un colet, am incerca sa ridicam privirea la cel care ne intinde acest colet.
Altfel si noi la randul nostru suntem un serviciu de curierat pentru persoanele din jurul nostru, la fel ca si ceilalti ne oferim serviciile, incercam sa avem cele mai bune preturi raportate la calitate si dupa ce oferta ne este acceptata ne straduim sa nu " calcam cu masina prea multe colete" :)

In viata totul e logistica, aveti grija doar, ca la scadenta totul se factureaza !!!

0 comentarii: