Subscribe:

Tuesday, 3 August 2010

Sfaturi frustrate

Ne-ai ajuta pe toti daca nu ai mai da sfaturi gratuite pe care sti bine ca nici tu nu le poti pune in practica.
Ati observat poate cum in diferite forme ( blogg-uri, editoriale, cumetrii stiintifice sau simple suete intre prieteni), exista cel putin o " domnita" care stie perfect psihologia cuplului. Cu ce dezinvoltura se pronunta ea in ceea ce priveste un fenomen ce se petrece intre doi oameni si pe care in realitate doar acestia il pot intelege, oricat ar parea el de comun si " cliseistic" de afara.
Desigur, toate aceste " domnite" stiu foarte bine un lucru: femeia nu trebuie sa fie posesiva, ZAU?! Ele stiu, pentru ca ele gandesc precum barbatii ( acesta fiind si "secretul" femeii secolului 21).
Cum facem? Incepem sa gandim precum ei, iar acestia devin cel putin in plan afectiv o specie de GAY?
Poate ar fi dragut daca in loc sa tot dai astfel de sfaturi, sa-ti intorci privirea catre tine ( asta in cazul in care nu te temi sa nu dai cumva de tabloul lui Dorian Gray) si sa te gandesti cat de tare te-a ajutat pe tine in relatii aceasta gandire " de barbat"... sigur nu ti-a luat mult sa-ti dai seama ca nu prea ai la ce relatii sa te gandesti. Tu cea care dai sfaturi acum, in ce masura esti angajata intro relatie in acest moment? Buna sau rea, tu nu o ai deloc, desigur nu te baza ca asta te ridica la un alt nivel, decat cel al femeii posesive.
Povestea este ca suntem toate la fel, dragilor! Orice femeie care iubeste, devine posesiva, aceea care spune altfel, ori nu iubeste, ori a ales sa traiasca in minciuna si compromis. Dar nu va ingrijorati, orice barbat care merita atentie va sti sa gestioneze acest fenomen.

A, da si mai este ceva...orice relatie care are probleme la inceput trebuie rupta de la radacina, altfel ea nu are sa functioneze niciodata. Offf, trebuie sa revenim si sa va spun ca in mediocritatea voastra nu intelegeti ca nici o relatie interumana nu poate fi generalizata. Asta in cazul in care nu cumva va complaceti in a afirma acest lucru, doar pentru a va masca frustrarile mostenite in urma unor parasiri premature, peste care nu puteti trece. Ei bine da, s-a intamplat sa nu fiti ceea ce respectivii isi doreau, nu e cazul sa va aruncati in derizoriu si sa faceti rau si altora prin scuzele inventate pentru voi, pastrati-le daca va fac bine.

So, dragelor, nu deveniti barbati, nu va vor iubi mai mult daca fluierati dupa blonde pe strada.
Va vor iubi mai mult daca faceti ..T

0 comentarii: